School als opdrachtgever

Als school komt u soms handen te kort. Mijn ervaring is dat docenten het liefst elk kind met leerproblemen individueel willen begeleiden, maar simpelweg niet genoeg tijd hebben.

Zoekt u een externe hulpverlener, bijvoorbeeld om een zorgarrangement in uw klas te verzorgen? Of om de leercapaciteiten van een leerling met complexe problematiek te onderzoeken? Heeft u leerlingen die een arrangement hebben toegewezen gekregen, waarvoor u nog begeleiding zoekt? Of wilt u een onderzoek naar executieve functies bij één van uw leerlingen laten afnemen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tevens bied ik workshops op maat voor ouders en leerkrachten aan over verschillende onderwerpen, zoals dyslexie, executieve functies of hoogbegaafdheid. Indien gewenst kan ik u een offerte sturen op basis van uw wensen.

Ouders als opdrachtgever

Hoewel ik graag met leerkrachten of intern begeleiders overleg over hun leerlingen, is het voor mij, vanwege de geldende privacyregels, niet toegestaan om mijn ervaringen en verslagen zonder toestemming van ouders met u als school te delen.

Bent u benieuwd naar de resultaten van de begeleiding of naar de uitslag van een onderzoek, vraag dan aan ouders of ze het verslag met u willen delen en of u eventueel contact met mij mag opnemen. Na deze toestemming sta ik u graag te woord.