Leerkr8ig (spreek uit als leerkrachtig) is gespecialiseerd in onderzoek en begeleiding op het gebied van leerproblemen.

U kunt bij mij, Nathalie van Beek, terecht met al uw leervraagstukken.

Op de basisschool en de middelbare school wordt er op talloze manieren gewerkt aan de ontwikkeling van kinderen. Behalve leren lezen, schrijven en rekenen, wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan sociale vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, wereldoriëntatie, zelfinzicht en algemene kennis. De reden dat we kinderen vijf dagen per week naar school sturen is niet voor niets; op jonge leeftijd leren wij het gemakkelijkst.

Desondanks lopen sommige kinderen vast, waardoor ze een achterstand kunnen oplopen die niet eenvoudig in te halen is. Dit kan komen door een leerprobleem, zoals dyslexie of dyscalculie, maar ook door andere zaken zoals moeite met concentreren, zwakke executieve vaardigheden, (werk)geheugenproblemen, faalangst of sociaal-emotionele problematiek.

Wat er ook met een kind aan de hand is; als leren niet vanzelf gaat, heeft een kind hulp nodig. Als ouder bent u natuurlijk het liefst zelf dat steuntje in de rug. Maar er zijn momenten dat ook u een handje hulp kunt gebruiken.

Leerkr8ig biedt deze hulp door onderzoek te doen of begeleiding te geven.
Samen zorgen we ervoor dat uw kind weer verder kan.

De naam Leerkr8ig staat voor het feit dat ik leerlingen wil helpen om hun krachten, dus hun sterke punten, meer in te gaan zetten om te leren. Ik geloof erin dat elk kind hierdoor beter tot bloei kan komen.

Om dit te bereiken kan onderzoek gedaan worden, begeleiding worden gegeven, of een combinatie hiervan. Uiteraard adviseer ik u graag in wat voor uw situatie het meest passend is.
Neem hiervoor vrijblijvend contact op.
Of bekijk alvast het aanbod via het menu bovenaan deze website.